K-board

タミー・チェン主演!台湾ドラマ『星願』のあらすじ、キャスト、視聴方法まとめ

シャー・ツーシン/役:タミー・チェン

タミー・チェン

TAIWAN, CHINA - MAY 13: (CHINA MAINLAND OUT)Headline-20 popular female TV drama leads of our timeAbstract-Drama plots often remain similar, and it's up to the actors who bring the characters to life! Let us take a look at 20 of popular female TV drama leads of our time!1. Jeon Ji Hyun : *****Sassy girl: This 33 year old is best known for her brass characters in 'My Sassy Girl' and of course, 'My Love from the Star' role as Cheon Song-yi. 2. Fan Bing Bing: *****Empress of China: The maid in 'My Fair Princess' had to portray the transition of a young girl to an old ruler in 96 episodes of the drama series. 3. Ariel Lin: *****Natural acting: Don't you love her naive character as Yuan Xiangqin in 'They Kiss Again' and also her career woman character in 'In Time With You'? She won two Golden Bell Best Leading Actress in a TelevisionSeries. Psst, we've heard that she is going to act in a thriller movie soon! 4. Rainie Yang: ****Acting talent: She has created many memorable characters in the history of Taiwanese drama.You'll remember her as Xiao You in 'Meteor Garden' in 2001, and also Qi Yue in 'Devil Beside You'. She has been focusing on her singing career recently.5. Charmaine Sheh: *****What!? She's almost 40: She overcame criticisms of her coy and squeaky voice to become one of the most reveredthespian in the industry.6. Song Hye KyoOne of Korea's beautiful women: Song shot to fame all over the world as the poor sister in Autumn in My Heart.7. Ruby Lin8. Tammy Chen9. Ella Chen10. Tiffany Hsu11. Sonia Sui12. Puff Kuo13. Tia Lee14. Janine Cheng15. Tavia Yeung16. Cheryl Yang17. Annie Chen18. Fala Chen19. Myolie Wu20. Kimi Jen(Photo by TPG/Getty Images)

出典元:gettyimages

音楽の才能溢れる女性。
父子家庭で育ちましたが、何不自由ない生活の中で英才教育を受けました。

18歳の誕生日に恋人のヤオテンを失ったことで心に深い傷を負います。

太陽のように明るいハオヤンと出会い、心を開き始めた矢先、ヤオテンにそっくりな双子の弟メイソンが現れ……。

タミー・チェンの他の出演作品

『ラベンダー』(2001)
『星が輝く夜に』(2002)
『PING PONG~ピンポン~』(2004)
『風雲Ⅱ』(2005)
『游剣江湖』(2006)
『君に恋した328日』(2010)
『画皮~千年の恋~』(2011)

チャン・ヤオテン メイソン(二役)/役:ジョセフ・チャン

ジョセフ・チャン

TAIPEI,CHINA - SEPTEMBER 28:Chinese actor Joseph Chang attends commercial activity on Saturday Sep 28,2013 in Taipei,China.(Photo by TPG/Getty Images)

出典元:gettyimages

双子の兄弟。
幼い頃、母は弟のメイソンを連れて出て行ってしまいました。
父は育児放棄し、兄のヤオテンは叔母に育てられます。

ヤオテンは、恋人ツーシンの18歳の誕生日に一緒に山に登る途中、谷に落ちて帰らぬ人となってしまいました。

メイソンは、アメリカで母と、その再婚相手である有名服飾デザイナーにわがままに育てられました。
継父が台湾にファッションブランドの分社を出し、メイソンは台湾に行くことに……。

ジョセフ・チャンの他の出演作品

『ラヴトレイン〜心動列車〜』(2003)
『花蓮の夏』(2006)
『午後3時の初恋』(2007)
『誘惑の罠』(2008)
『台北の朝、僕は恋をする』(2009)
『最後はキミを好きになる!』(2011)
『GF*BF』(2012)
『真夜中の五分前』(2014)
『ザ・ビッグコール ~史上最強の詐欺師たち~』(2017)
『深夜食堂 -Tokyo Stories Season2-』(2019)

レイ・ハオヤン/役:チャン・ティエンリン

自然を愛する明るい大学生。困ってる人を見ると放っておけない性格。

教会ですれ違ったツーシンの悲しい表情がずっと気になっていました。
拾ったパズルのピースを大切に保管し、何のパズルの1片か懸命に調べています。

テレビの収録をきっかけにツーシンと親しくなり、彼女の心を溶かそうとストレートに愛情を表現するのでした。

チャン・ティエンリンの他の出演作品

『トースト・ボーイ's キッス』(2001)
『ザ・ナースマン~男丁格爾~』(2004)
『恋人たちのハーブ館』(2004)

《最新曲から名曲まで》韓国ドラママニア達が愛する最高の“韓国ドラマOST”ランキングTOP10
次のページ : 『星願』の評価と視聴方法をご紹介!

Commentコメント

コメントしてポイントGET!

投稿がありません。

この記事の画像  5枚

Writer info

Recommend関連記事

この記事について報告する

Peechik掲示板へのコメント

もっと見る

Comment記事へのコメント

Popular人気記事&コンテンツ

Weekly Vote今週の対決

投票する

Pollアンケート

好きな韓国芸能事務所は?

好きな韓国芸能事務所は?
JYPエンターテインメント
SMエンターテインメント
YGエンターテインメント
HYBE(旧Bighit Entertainment)
Pledisエンターテインメント
FNCエンターテインメント
CUBEエンターテインメント
KakaoM(旧LEONエンターテインメント)
Woollimエンターテインメント
Dream Tエンターテインメント
RBW
C-JeS エンタテイメント
WMエンターテインメント
Jellyfishエンターテインメント
TOP MEDIA
OUIエンターテインメント
DSPメディア
BRANDNEW MUSIC
Play Mエンターテインメント
Fantagio
STARSHIPエンターテインメント
アンケートに答える

Official SNS公式SNS

PR Storyいま読みたい記事

Popular Tags人気のタグ

韓国ドラマ 韓流 おすすめ ラブロマンス 俳優 K-POP 時代劇 女優 2021 かっこいい

Pick Upピックアップ